سه شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۰۰:۵۲
کد مطلب : 2572
جالب است ۰
کارآمدخبر: مرکز آمار ایران طی گزارشی متوسط قیمت ماهانه اقلام خوراکی در مناطق شهری کشور را اعلام کرد که بر اساس آن بیش‌ترین افزایش قیمت مربوط به سیب‌زمینی و پیاز و بیشترین کاهش قیمت مربوط به پرتقال است.
کدام خوراکی‌ها بیشترین افزایش و کاهش قیمت را داشتند؟
به گزارش کارآمد خبر، در آذر ماه ۱۴۰۳ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری به شرح ذیل است.

در این گروه، اقلام «ماکارونی» با ۳.۱ درصد، «رشته آش» با ۲.۵ درصد  و «شیرینی خشک» با ۲.۰ درصد بیش‌ترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «ماهی قزل آلا» با ۲.۸ درصد و همچنین بیش‌ترین کاهش قیمت مربوط به «مرغ ماشینی» با منفی ۲.۷ درصد محاسبه شده است.

در این گروه، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "کره پاستوریزه" با 10 درصد، " خامه پاستوریزه " با ۶.۷ درصد و "پنیر ایرانی پاستوریزه" با ۴.۴ درصد است.

در این گروه، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «هندوانه» با ۳۶.۴ درصد، «خربزه» با ۱۰.۷ درصد و «انار» با ۷.۱ درصد و همچنین بیش‌ترین کاهش قیمت مربوط به «پرتقال» با منفی ۱۲.۸ درصد و «موز» با منفی ۱.۱ درصد است.

در گروه سبزیجات و حبوبات، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «سیب زمینی» با ۱۹.۳ درصد، «پیاز» با ۱۲.۹ درصد و «لپه» با ۷.۵ درصد و همچنین بیش‌ترین کاهش قیمت مربوط به «کدو سبز» با منفی ۶.۸ درصد و «هویج فرنگی» با منفی ۵.۶ درصد است.

همچنین در گروه قند و شکر و آشامیدنی‌ها، بیش‌ترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «رب گوجه فرنگی» با ۲.۸ درصد و «نوشابه گازدار» با ۲.۵ درصد است.
https://karamadkhabar.ir/vdch.qnit23nmiftd2.html
نام شما
آدرس ايميل شما